Naturliga produkter med nordisk urkraft som ger dokumenterad effekt på din hud, hälsa och välbefinnande.

Nordic Superfood erbjuder multifunktionella hälsoprodukter, tillverkade av bär och växter som vuxit vilt i vår nordiska natur. I sortimentet finns bär & växtpulver, marint kollagen, bärkoncentrat och teer, samt holistiska spa och skönhetsprodukter som främjar hälsa och skönhet på ett naturligt sätt.

direkt till alla avsnitt

HOLISTIC LIVE SHOPPING

Holistic live shopping!

SE AVSNITTEN HÄR

HOLISTIC LIVE SHOPPING KANAL TILLSAMMANS MED DIG!

Allt blir roligare tillsammans!
Missa inte Sveriges första holistiska Live Shopping kanal, där dina behov är i fokus. Massor av hälsorecept med Nordic Superfood, kinesisk medicin, andningsövningar och härliga erbjudanden. Du kan vara delaktig genom att ställa frågor, chatta med oss live och få massor av tips om våra produkter och holistisk livstil!

HÄNG MED!

Sett hos

HOLISTIC BALANCE by MYRBERG

Linda Myrberg VD & Grundare

Se min favoritprodukt

Linda Myrberg vd & grundare

"Allt är energi och det gäller att ge kroppen och själen rätt förutsättningar för att minska stress. Kroppen kan läka själv om den är i balans" - Linda Myrberg

Grundaren bakom filosofin och det autentiska varumärket är Linda Myrberg som har över 25 års erfarenhet inom holistisk hälsa.

Linda är utbildad akupunktör och spa konsult med specialinriktning på konceptutveckling, basturitualer och nordiska wellness traditioner.

FACE CUPPING KURS

FACECUPPING KURS I GÅVA VID KÖP "ORGANIC BOTOX KIT" VÄRDE 499 KR.

ORGANIC BOTOX KIT - acu cups + holistic body oil

gåva

"Face Cupping" kurs