Super Berry Pie

Glutenfri smulpaj till fikat på ett kick! Hela familjens favorit.

Täck botten på en normalstor form med frysta blåbär.
Blanda med 2 msk BLUE blåbär aronia svarta vinbär och
1/2 tsk potatismjöl. (Du kan ringla lite honung över om du vill).

Blanda i bunke:

1 dl glutenfria havregryn som du mixat till ett mjöl (räcker att "pulsa" 2 ggr i din blender).
1 dl hela glutenfria havregryn
1 dl mandelmjöl
1 dl kokosflingor
2 msk socker
125 g smör

När allt är blandat till en lagom smulig mix, rör i en nypa flingsalt.
Strö mixen över superbär-blandningen och grädda i ca 20-30 min på 175 grader. Håll koll. (Tips! Stäng med fördel av ugnen efter 20 min och låt pajen gå klar på eftervärme och sedan svalna i ugnen om du har tid).

Servera gärna med ett bär te och rör ner en matsked Collagen Premium+ i din vaniljsås. Garanterat mysigt bärkalas med härligt blå munnar! 

 

Du kan nu köpa alla våra bärpulver och få en Collagen Premium+ 80 g samt en Online Plantbaserad Receptbok på köpet!

 

Läs mer om fördelar och handla Blue här