Behandlingar

 

Holistiska behandlingar hos Nordic Superfood by Myrberg

Kroppsbehandlingar 

Aromacupping massage by Myrberg 

Behandlingen är utvecklad av Linda Myrberg och bygger på kunskap från Traditionell Kinesisk Medicin, med akupressur, cupping och aromaterapi. Metoder som varit i människans tjänst i tusentals år och som nu har satts ihop till unika behandlingar för att kroppen skall återfå, eller behålla, sin naturliga balans och harmoni.

Koppning är en behandlingsform där man använder sugkoppar för att stimulera hud, bindväv och muskler. Acu cups ger genom vakuum ett djupgående lymfdränage som bidrar till att avlägsna överskott av väska samt ökar blodcirkulationen på ett mycket effektivt sätt.

25 min - 550,00 
Overkropp

60 min. - 850,00
Full kroppsmassage 

75 min. - 995,00
kroppmassage samt ansiktskoppning med facelift effekt och hårbottenmassage. 

Oljan är en unik oljeblandning med mandelolja, jojoba, sheasmör, rapsolja samt e-vitamin.De eteriska oljeblandningar stärker olika organ i kroppen och är noga utvalda för sina egenskaper och har alla en fantastisk doft.

BOKA BEHANDLING - OBS KÖP KLIPPKORT "VÄRDEKORT"  TILL BEHANDLINGAR FÅ UPPTILL 20% RABATT!

.... 

MIND – BODY – SOUL RECOND CONCEPT

En unik servicecheck på din mentala, fysiska och själsliga kropp.

MIND         1 x COACHING

BODY        1 x DEEPER MASSAGE

SOUL         1 x ENERGI HEALING med rött ljus   

BOKA BEHANDLING - OBS KÖP KLIPPKORT "VÄRDEKORT"  TILL BEHANDLINGAR FÅ UPPTILL 20% RABATT!              

 

DEEPER MASSAGE med Tony Free  

75 MIN. 850,00

VÄRDECHECK  x 5 = 15 %                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

I DEEPER MASSAGE ingår konsultation, helkroppsscanning, kroppsterapi, fullkroppsmassage med olika metoder som är anpassade efter ditt behov samt efterföljande råd och evt. övningar. Massagen avslutas med dryck från Nordic Superfood.

Tony har en bred kunskap inom kropps anatomi och fysisk lära och är diplomerad inom Massage, Taktil massage, Myofasciella triggerpunkter samt Reikihealing. Den anatomiska kunskapen kommer även från hans yogautbildning och praktik.

Tony´s massage är för dig som vill ha en djupare förståelse för din kropp, smärtor, skavanker, obalanser, men också om du har gamla skador som evt. fortfarande påminner sig på något sätt.

Massage minskar kortisol-koncentrationer (Stresshormon) och öka serotonin samt dopamin vilket i sin tur leder till positiv effekt på bl a immunförsvaret, smärtproblematik, stress och depression.

Effekter du kan förvänta:

 • Stärkt immunförsvar
 • Större förmåga till kommunikation
 • Bättre koncentration
 • Stärkt kroppsuppfattning
 • Bättre självkänsla
 • Förbättrad mag- och tarmfunktion
 • Möjlighet till avslappning, lugn och ro.
 • Bättre sömn
 • Smärtlindring
 • Dämpar ångest & oro
 • Sänker blodtryck och puls
 • Stimulerar matsmältningen

BOKA BEHANDLING - OBS KÖP KLIPPKORT "VÄRDEKORT"  TILL BEHANDLINGAR FÅ UPPTILL 20% RABATT!

ENERGY HEALING BEHANDLING INKL. RÖTT LJUS BEHANDLING                      

60 min. Pris: 850,00

Chakra balanserande energihealing behandling.Lugn behandling där du ligger ner och får handpåläggning, där Tony balanserar upp olika delar och punkter.

ENERGY HEALING påskyndar kroppen egna naturliga läkningsprocesser och skapar en djup avslappning och balans i alla dina energi center. (CHAKRAS)

Tony är initierad till Angelic Reiki och Karuna / Holy fire II energierna och det är grunden för hans energisessioner.

Healing, eller energihealing, är ett samlingsnamn för olika tekniker som undersöker och påverkar det mänskliga energifältet (auran). Detta gör man för att utvecklas som person och för att uppnå bättre hälsa, både fysiskt och psykiskt, socialt och andligt.

Enligt tankesättet bakom energihealing så består du, förutom din fysiska kropp, också av subtila energier. Dessa formar ett energifält som finns både runt din kropp och inne i den. I energifältet finns dina känslor, tankar, grundstrukturen för din fysiska kropp, ditt sociala samspel med andra, samt din andlighet.

Vid en healingbehandling så använder sig Tony av sitt eget energifält för att påverka ditt energifält mot en bättre funktion och hälsa.

…….

 

RÖD-LJUSTERAPI – FRAMTIDENS BEHANDLING!

Vill du stärka immunförsvaret, bli av med skador, få cellerna att fungera optimalt och strålande hud? Då skall du boka denna behandling.

RED LIGHT THERAPY (röd ljusterapi) är en enkel, icke-invasiv behandling som ger koncentrerat naturligt ljus till hud och celler. En snabb och enkel terapiform där allt du behöver göra är att sitta eller stå i ljuset i 5 till 15 minuter. Detta ger mitokondrierna i dina celler det naturliga ljuset de behöver för att producera energin som driver din kropp.

NATURLIGA HÄLSOFÖRDELAR

Röda ljusbehandlingar har visat sig ge ett brett spektrum av naturliga hälsofördelar, som reducering av inflammation, smärtlindring, hudföryngring, ökad kollagenproduktion och muskelåterhämtning. Men allra främst stärker RED LIGHT THERAPY immunförsvaret vilket gör att vi kan stå bättre rustade inför virus och infektioner. Perfekt i virustider! Terapiformen hjälper även till att öka melatonin, förbättra sömnstörningar, balansera dygnsrytmen ger samtidigt huden en strålande glow! En säker, naturlig och enkel behandlingsform som med fördel körs som en kur eller i förbindelse med en massage eller ansiktsbehandling.

Läs mer här

15 min              149,00
Klippkort x 5     745,00                                                                                                                                                  
I förbindelse med massage/akupunktur behandling   99,00

 ...

ANSIKTE - HOLISTIC FACELIFT                                                                                                                      45 min.      695,00                                                                                                                                                                                                                                          

 • Rengöring
 • Ansiktsmask med Havtorn, Kokos & Honung
 • Acu Cups facial cupping
 • Rött ljus behandling
 • Massage av nacke och hårbotten massage
 • Avslutas med Nordic Superfood shot.

 ....

Akupunktur (TCM) de lux                                              
60 min.    850,00

Inkl. huvudbottenmassage, fotmassage och handmassage

Första behandlingen startar med konsultation ca 30 min.

BOKA BEHANDLING - OBS KÖP KLIPPKORT "VÄRDEKORT"  TILL BEHANDLINGAR FÅ UPPTILL 20% RABATT!

.....

SPRITUELL COACHING med Tony Free

Tony är diplomerad relations coach som använder sig av psykoterapeutiska integrations metoder som ofta är kombinerade med psykosomatiska tekniker. För att gå på djupet och hitta roten roten till obalansen.
Under en coachingsession så kommer vi belysa saker på olika dimensioner såsom mentalt/själsligt, emotionellt och fysiskt, för att genom det också få möjligheten att frigöra det helt.

Coaching är en bra start för att kartlägga vilken typ av problematik du har och vart det kommer ifrån. För att därifrån börja sy ihop en unik plan för dig i din resa mot mera frihet, mindre stress och ett hälsosammare liv.

60 min  - 850,00