Behandlingar

 Behandlingar hos Holistic Balance Center -
Nordic Superfood

Linda Myrberg

 

Goddess Treatment by Myrberg

Denna unika behandling skräddarsys helt efter dina behov och är en skön avslappnande och djupgående behandling med balanserande effekt.

Linda välkomnar dig i en lugn och behaglig miljö där du helt kan slappna av. Din Goddess Treatment startar med en ritual av varma handdukar och eterisk olja, sedan följer ett urval av Lindas många holistiska behandlingstekniker anpassat just för dig, din kropp och ditt sinne.

- Aroma Cupping - Helkroppsmassage inkl. fot-, hand-, nack- och hårbottenmassage.
- Akupunktur och/eller akupressur
- Aromaterapi
- Ansiktsmassage ( instant facelift) med Acu Cups
- Reikihealing
- Red Light Theraphy (rött ljus)
- Bioenergetic meridianmassage
- Vibrationsmassage

Avslutas med välgörande dryck från Nordic Superfood.
90 min. 1995,00

Aromacupping massage by Myrberg 

Behandlingen är utvecklad av Linda Myrberg och bygger på kunskap från Traditionell Kinesisk Medicin, med akupressur, cupping och aromaterapi. Metoder som varit i människans tjänst i tusentals år och som nu har satts ihop till unika behandlingar för att kroppen skall återfå, eller behålla, sin naturliga balans och harmoni.
Koppning är en behandlingsform där man använder sugkoppar för att stimulera hud, bindväv och muskler. Acu cups ger genom vakuum ett djupgående lymfdränage som bidrar till att avlägsna överskott av väska samt ökar blodcirkulationen på ett mycket effektivt sätt.


75 min. - 995,00 Helkroppsmassage samt ansiktskoppning med facelifteffekt och hårbottenmassage.
60 min. - 850,00 Helkroppsmassage 
25 min. - 550,00 Överkropp

 

AKUPUNKTUR (TCM)

60 min. - 850,00

Linda har en lång utbildning som akupunktör i kinesisk medicin TCM samt öronakupunktur (4 1/2 år), vid Scandinavian Collage of Acupuncture i Köpenhamn. Hon är även utbildad inom näringslära och föreläser i tankarnas kraft och holistisk hälsofilosofi,

Myrberg har medverkat som TV coach, hälsoexpert och skribent för olika tidningar och föreläser om nordiska hälsotrender världen över.  Hennes mångåriga bakgrund från träning och spa-branschen har gett henne en bred kompetens och förståelse för kroppens behov, hälsa och välbefinnande. Läs mer om Linda 

Linda Myrberg, grundare till Nordic Superfood och Holistic Balance Center är akupunktör och holistisk spa expert, som har över 25 års erfarenhet och bred kompetens inom hälsa, influerad av både västerländsk och österländsk lära. Lindas vision är att inspirera till ett liv fyllt av hälsa och välbefinnande ut ett holistisk perspektiv.

Linda är utbildad i kinesisk medicin TCM samt öronakupunktur (4 1/2 år), vid Scandinavian Collage of Acupuncture i Köpenhamn. Samt utbildade sig till spa-chef 2008 vid det berömda konsultföretaget Raison d'Etre i Stockholm och är en av de ledande spa-konsulter i Skandinavien. Hon utvecklar bl.a basturitualer och hälso- och spa produkter för ledande spa och designföretag, ofta med fokus i den nordiska traditionen. Läs mer om Linda här

HOLISTIC FACELIFT CUPPING

En unik ansiktsbehandling som ger FACE LIFT effekt, glow och fantastisk känsla. Med hjälp av Acu Cups stimulerar vi hudens kollagenproduktionen, dränering av överskottskottsvätska runt ögonen och under hakan samt ökar blodcirkulationen i överhuden. En mjukgörande och återfuktande naturlig ansiktsmask ger massor av c-vitamin och som du dessutom kan smaka på!

  1. Rengöring
  2. Ansiktsmask med Havtorn, Kokos & Honung
  3. Acu Cups facial cupping
  4. Rött ljus behandling
  5. Massage av nacke och hårbotten massage
  6. Avslutas med Nordic Superfood shot.
45 min.- 695,00 

RÖD-LJUSTERAPI – FRAMTIDENS BEHANDLING!

Vill du stärka immunförsvaret, bli av med skador, få cellerna att fungera optimalt och strålande hud? Då skall du boka denna behandling.
RED LIGHT THERAPY (röd ljusterapi) är en enkel, icke-invasiv behandling som ger koncentrerat naturligt ljus till hud och celler. En snabb och enkel terapiform där allt du behöver göra är att sitta eller stå i ljuset i 5 till 15 minuter. Detta ger mitokondrierna i dina celler det naturliga ljuset de behöver för att producera energin som driver din kropp.

NATURLIGA HÄLSOFÖRDELAR
Röda ljusbehandlingar har visat sig ge ett brett spektrum av naturliga hälsofördelar, som reducering av inflammation, smärtlindring, hudföryngring, ökad kollagenproduktion och muskelåterhämtning. Men allra främst stärker RED LIGHT THERAPY immunförsvaret vilket gör att vi kan stå bättre rustade inför virus och infektioner. Perfekt i virustider! Terapiformen hjälper även till att öka melatonin, förbättra sömnstörningar, balansera dygnsrytmen ger samtidigt huden en strålande glow! En säker, naturlig och enkel behandlingsform som med fördel körs som en kur eller i förbindelse med en massage eller ansiktsbehandling.
15 min - 149,00
Klippkort x 5 - 745,00  
I förbindelse med massage/akupunktur behandling -  99,00

 

Tobias Andersson

 

AYURVEDISK HÄLSOANALYS OCH BIORESONANSTERAPI 

Tobias erbjuder ett unikt koncept som kombinerar den uråldriga visdom från Ayurveda med den senaste tekniken inom vad som kallas frekvensmedicin eller bioresonansterapi.

Hälsoanalysen startar med en Ayurvedisk konsultation, där får du frågor om ditt hälsotillstånd, kost och livsstil samt en avläsning av din puls via en avancerad pulsmätare (Veda pulse). Därefter skannas ditt energisystem igenom med hjälp av en avancerad bioresonansutrustning (Metatron) samt att det görs en avläsning av dina nivåer av vitaminer, mineraler, fettsyror och tungmetaller i kroppen (QRMA). Utifrån hälsoanalysen skapas då ett gediget underlag för att kunna hjälpa dig på bästa sätt framöver.

Ayurvedisk pulsdiagnostik via Veda pulse:

Veda pulse bygger på principen om HRV (heart rate variability). Apparaten läser av via din puls vilka frekvensmönster ditt hjärta sänder ut och utifrån den informationen skapar systemet diagram och mätvärden på din stressnivå, om ditt immunförsvar är belastat, din allmänna energinivå, din personlighetstyp och energibalans utifrån Ayurvediska principer.

Läs mer om utrustningen på Vedapulse.com

 

Bioresonansterapi med hjälp av Metatron:

Bioresonans är en terapimetod som bygger på principen av att alla kroppens celler kommunicerar via elektromagnetiska frekvensmönster. Tobias använder sig av en avancerad bioresonans-utrustning (Metatron Intruder) som kan läsa av dessa subtila frekvensmönster och därmed upptäcka om energinivån i ett organ eller vävnad är lågt eller om en funktion i kroppen inte fungerar optimalt. Efter att apparaten skannat igenom hela kroppens energisystem föreslår systemet sedan vilka frekvenser som skall sändas in i kroppen för att hjälpa till att återställa dess balans.

Resonans är ett begrepp som betyder att två objekt med samma eller liknande frekvensmönster kan påverka varandra. Ett objekt med hög energi (hög amplitud) kan påverka och höja energin hos ett objekt med låg energi om dessa objekt vibrerar inom samma frekvensområde, man säger att dessa objekt är i resonans.

Utrustningen har en stor databas där kroppens alla funktioners och organs ”rätta” frekvensmönster är lagrat men även en databas där bakterier, virus, parasiter finns identifierade. Genom att sända in exempelvis njurens frekvens från databasen via sensorer på huvudet till din kropp så höjs din njures energi genom principen av resonans. När energin i njuren höjs ökar också dess förmåga att utföra de uppgifter och funktioner den är ämnad att göra.

Apparaten avläser också om du har några allergier eller födoämnesintoleranser som belastar ditt immunsystem eller om du bär på några virus, parasiter, svampar som är ogynnsamma för dig.

Metatron anses av många som den mest avancerade och effektivaste bioresonans-utrustningen på marknaden och är den enda apparaten i sitt slag som genom kliniska studier, blivit godkänd att användas inom sjukvården i bl.a Ryssland, Brasilien och Japan.

Läs mer om Metatron på repond.se

 

Vitamin och Mineralanalys via QRMA (quantum resonace magnetic analyzer):

QRMA analyserar via bioresonansprincipen balansen och nivån av mineraler, vitaminer, fettsyror och tungmetaller i din kropp.

 

Bioresonansterapi och Ayurvedisk hälsoanalys

Tid 80 min. - 1200,00 Erbjudande!  Nu 960,00 (20% året ut 2021).

Uppföljning av hälsoanalys samt Bioresonansbehandling

Tid 55 min. - 800,00

Bioresonansbehandling

Tid 40 min. - 650,00

Mer om Tobias Andersson:

Tobias Andersson, har en bakgrund som ingenjör och elitidrottare och driver företaget i Balans. Han har under 20-års tid studerat och praktiserat en rad holistiska metoder som Bioresonansterapi/frekvensmedicin, magnetfälts- och ljudterapi och meditation. Under de senaste åren har han även utbildat sig inom Ayurveda och nu integrerat det i konceptet som han erbjuder och är den enda i Sverige som erbjuder denna unika kombination.