by Myrberg

Holistic Balance HUB

En samlingssida med

Linda Myrbergs´s ONE HOUR ME koncept. Du får olika holistiska hälsotips på 10 min var. Utöver det får du Yogamedlemskap hos Yogobe, träningsvideos, inspriration, receptbok och unika erbjudande från våra samarbetspartners.

läs mer

one hour me concept

Kan du ge dig själv en timme om dagen?

Tidsbrist är vår absolut största hälsobov.

Är det dags för en uppgradering av dig själv? DU är den viktigaste personen i ditt liv och för att finnas till för alla i din närhet så måste du fungera. Inte bara fysiskt, men också mentalt och själsligt. Idag har vi svårt att finna tid till att vara hälsosamma, särskilt svårt är det att prioritera oss själva, eller så blir det för komplicerat.

Att skapa "lite hälsa varje dag” ger stora resultat på sikt. Mitt mål är att visa vilka effekter näringsrik mat, naturlig skönhetsvård, bastubad, regelbunden motion och rätt tankar, kan ge kropp & själ på ett enkelt sätt! 

Mina produkter och tjänster är utvecklade för att DU skall kunna uppnå skönhet, vitalitet, energi och hållbar hälsa på ett enkelt sätt!
Detta vill jag dela med mig genom ONE HOUR ME här på HOLISTIC BALANCE HUB - Varmt välkommen!

10 min morgonstretch

Mjuka leder och muskler

När du har sovit och alla system och hormoner har arbetat under natten, så behöver du röra på din kropp, för att skapa cirkulation och få igång kroppsvätskorna.

Du kan tänka att du skall rulla på alla rörliga leder från topp till tå. Huvud, axlar, ryggradd, höfter och knän. Sträck på dig åt alla håll och ta djupa andetag för att syresätta dig med ny härlig energi. Alla kroppsvätskor och lymfsystemet behöver komma igång och blodet syresätter dina muskler och organ.

10 min känn dina känslor

Hur känner jag mig och var skaver det?

"Ingenting kan läka i stress"... Du kan inte lita på dina tankar utan endast dina känslor. Våra känslor berättar för oss genom "magkänslan" om du följer din rätta väg. Oftast lyssnar vi inte utan agerar rationellt.

Men om du lider av olika symptom såsom huvudvärk, smärtor, obehag, sömnsvårigheter, viktuppgång, magproblem etc, så är det kroppens sätt att signalera obalans.

Allt handlar om energi. Emotionell, fysisk eller själslig stress, i för lång tid, påverkar din kropp negativt och kan skapa obalans.

Avsätt 10 min. gärna som det första du gör på morgonen och ta en Nordic Beauty Remedy, kopp te eller annat och sitt med dig själv.

- Andas

- Känn efter

- Hur mår jag?

12 minuters handduksträning

Linda visar träningstips med en kökshandduk

30 min motion under dagen

Cirkulation för din lymfa och ditt humör

Försök varje dag att röra på dig ca 30 min. Ett yogapass, lek tafatt med dina barn, simma, mysjogga eller bara gå en skön promenad med en favoritpodd i öronen.

Ditt lymfsystem behöver aktiveras, men även ditt humör, din tarm och dina muskler mår bra av daglig kärlek i någon form av rörelse.

10 min avslappning kväll

Sovrutin skapar hormonbalans

Att lugna nervsystemet innan läggdags är ett bra fundament för en god natts sömn.

Ta några minuter på kvällen och skriv upp tre saker som du är tacksam för i en bok vid sängbordet. Värm en kopp te för att lugna magen med goda örter som främjar maghälsan.

Sätt mobilen på flight mode.

Lägg händerna på magen och ta djupa andetag genom näsan. Andas in och räkna till 3, andas ut och räkna till 6. Upprepa 3 gånger.

30 dagar gratis online yogamedlemskap

Yoga hemma med Yogobe

Yogobe är Sveriges största onlineplattform där du hittar 100-tals online klasser för alla nivåer! Välkommen att testa Yogobe helt gratis och utan bindningstid i 30 dagar (värde 189 SEK).

Uppge kampanjkoden: "MYRBERG" - när du skapar ditt konto på Yogobe.com.

UPPGRADERING

DU är den viktigaste personen i ditt liv och för att finnas till för alla i din närhet så måste du fungera. Fysiskt mentalt och själsligt. Idag har vi svårt att finna tid till att vara hälsosamma, särskilt svårt är det att prioritera oss själva och vardagen bli för komplicerad.

Att skapa en ritual av "lite hälsa varje dag” ger stora resultat på sikt.

Vårt mål är att visa vilka effekter näringsrik mat, naturlig skönhetsvård, bastubad, rörelse, andningsövningar och akupressurpunkter kan ge kropp & själ energi på ett enkelt sätt - så att du ska börja leva ditt bäst liv!

Är det dags för en uppgradering av dig själv?

Receptbok- Plantbaserade måltider & holistiska hälsotips

Få våra härligaste plantbaserade recept och Lindas bästa holistiska hälsotips i denna mumsiga receptbok.

Ladda ner här

Quiz för sköldkörteln

Undrar du om du har problem med din sköldkörtel?
Gör vårt enkla quiz och få svar direkt.