LOKALPRODUCERAT

Vår miljö- och hållbarhetsfilosofi

VI ÄR ETT KLIMATSMART SUPERFOOD BRAND

vår vision

Vi hjälper dig att leva ett hållbart och hälsosammare liv, med urkraft från den Nordiska naturen och med hänsyn till vår planet.

vår framtid

Vi vill bidra till FN:s agenda 2030 för ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar utveckling.

Vi värnar om natur och miljö och erbjuder endast naturliga produkter av högsta kvalitet ifrån den vilda Nordiska naturen.

Då våra produkter främst är torkade och av hög koncentration bidrar vi till minimal miljöpåverkan och CO2 utsläpp vid frakt.

HOLISTISK HÅLLBARHET

Vi drivs av en miljömedveten mission för hållbar hälsa och en hållbar planet. Vi tar tillvara på den nordiska naturens egna hälsoresurser genom att utveckla hållbara och multifunktionella produkter.

världens starkaste fauna växer här i Norden

Vilda bär som växer på de nordliga breddgraderna samlar i sig kraften från en intensiv tillväxt och på grund av klimatet med hårda vintrar och midnattsol så utvecklar plantorna hög motståndskraft och höga halter av näringsämnen

De rena skogarna i norra Finland är rena och ljusa, orörda och fria från bekämpningsmedel.

RAW FOOD

Vitaminer, antioxidanter, flavonoider, mineraler och kostfibrer. Alla dessa hälsonyttiga ingredienser finns naturligt i bär, vilket gör dem så bra för vårt välbefinnande. Bären är varsamt raw food torkade på 42 grader för att bibehålla mest näringsämnen och sen torkas de till bärpulver.

skönhetsprotein från hållbart fiskeri

Vårt marina kollagenpulver kommer från vildfångad norsk torsk från det friska norska ishavet. Skinnet är en biprodukt som sedan blir vårt kollagenpulver.

Vår producent är partner till Aquabiopro fit och EU grundade initiativ som syftar till att minska avfall och skapa näringsvärde från europeiskt vattenbruk och biprodukter från fiskenäringen. Vid odlingarna av bassängfisk används både antibiotika och bekämpnings-medel, vilket sedan läcker ut i sjöar och hav. Både människor och miljö drabbas.