Yoga & Cirkelträning

Deeper Yoga Kurs

Dagar: Måndagar i 5 veckors perioder

NY KURS START 5/4

Tid: 18:00 – 20:00   

Plats: Stapelbäddsgatan 18, 442 66 Marstrand - på Koön. Nära Havshotellet.  

Pris: 5 gånger a 2 h = totalt  1200 kr

BOKA PLATS NU

Yogan Tony utför och undervisar i är en medicinsk och kärleksfull praktik och rötterna kommer från Hatha yogan som också landar hem i den tantriska traditionen. Tony lägger stor vikt på inre linjeringsarbete för att skapa en mer optimal struktur, så att livsenergin (prana) kan flöda friare och genom blir vi också mer balanserade i våra fysiska kroppar och utstrålar den gudomliga energi som vi alla är när vi är i hjärtat.

Tony har flera utbildningar och en av de är den evidensbaserade trauma sensitiv yoga & dans utbildningen där vi genom rörelser stärker upp och skapar jämnvikt i vår neurobiologi, bl.a för att uppleva den balans som vi önskar och behöver ha i livet.

Han väver in sin kunskap & visdom i sitt förmedlande såsom Shamanism, Tantra, energi healing, kroppsterapi, coaching, yogisk livsfilosofi etc.

Yogan Tony förmedlar är Bhakti yoga!

"Jag måste säga att sedan jag började med Tonys Deeper yoga så har mitt molande värk i vänster höft helt försvunnit.
Jag känner mig mer rörlig, lättare i både kropp och själ, och jag som har haft sömnbesvär pga oregelbundna arbetstider i många år, samt östrogen abstinens, sover numera mycket bättre.
Det är veckans höjdpunkt att få komma till din mysiga studio och få tillbringa kvällen med den bästa yoga instruktören ever🙏 Kan varmt rekommendera Tonys yoga.Han är pedagogisk, har en blick och känsla för alla sina elever, och gör underverk  med ens kropp🙏💕"
Helene
 
Klicka på bilden för att boka plats! Hoppas vi ses!
Team Nordic Superfood!