spara 92 kr

ORGANIC BOTOX KIT

Acu Cups är det mest effektiva skönhetsredskapet för att stimulera blodcirkulation och kollagenbildning i huden. Tillsammans med den lyxiga och veganska Holistic Body Oil får du en upplyftande, återfuktande och föryngrande look på några få minuter.

THE ULTIMATE NORDIC HEALTH AND BEAUTY ROUTINE

NORDIC SUMMER KIT

+ Acu Cups

+ Natural Remedy

+ Holistic Body Oil

Med Nordic Summer Kit sparar du 20% på våra bästa produkter som ger dig den ultimata hälso- och skönhetsrutinen. Starta sommaren med fräsch hud, mindre smärtor och mer energi. Jod, som finns i Natural Remedy, bidrar till en normal ämnesomsättning och hormonell balans.

SOMMARERBJUDANDE - spara 500 kr.

NATURAL REMEDY

Prova i 3 mån och spara 500 kr.

+ Medlemsförmåner

+ Biovattenflaska

+ E-receptbok

ERBJUDANDE - spara 45%

Startpaket

ANVÄND KODEN: "STARTPAKET"

Koden ger dig en gratis Collagen Premium+ 80g. och Online Receptbok med massor av härliga recept på smothies, juicer, sallader och rawfood bollar (värde: 308 kr.) när du köper 2 valfria bär eller växtpulver.

SKÖNHET Erbjudande - 20% på Acu CUPs

Acu Cups + Holistic Body Oil

RABATTEN DRAS AUTOMATISKT I KASSAN

Skönhetskittet som alla kvinnor älskar! Spara 20% på vårt cuppingset Acu Cups när du köper en valfri Holistic Body Oil. En lyxig kroppsolja som återfuktar och ger huden ett magiskt glow! Innehåller aromaterapi med eteriska oljor och QR kod till unik andingsövning och akupressurpunkt.