Selfcare Sunday

Varmt välkomna till vårt Holistiska hälsokoncept - Selfcare Sunday!

Dag: Söndagar (31/1, 14/2, 28/2, 14/3, 28/3, 11/4)

Tid: 10:00-16:00

Plats: Stapelbäddsgatan 18, 442 66 Marstrand - på Koön. Nära Havshotellet.

Pris: 895 kr incl. lunch (15% rabatt vid bokning av två tillfällen)

Medtag: Kom i mysiga och varma träningskläder, ta med baddräkt, badrock, handduk, varma sockar, mössa, vantar och vattenflaska.

Parkering: Parkeringplats finns precis utanför.

Betalning: Via swish till nummer:1236420038.

Plats erhålls efter betalning och bokningen är bindande.

Anmälan till:  kristina@nordicsuperfood.se

Selfcare Sunday

Två söndagar i månaden kommer du att kunna fördjupa dig i din egen holistiska hälsa genom träning, hälsoföredrag, vinterbad, yoga, meditation, detox, basturitualer, skönhet inifrån och ut, matlagning samt shopping av hälsoprodukter och kläder med fantastiska erbjudanden och mer därtill.

Kom med och stärk dig med Team Nordic Superfood samt träffa spännande gäster under våren!

Huvudtema:
Självkärlek = Nu är det tid att ta hand om dig själv och din hälsa!


Söndag 28/2

Temat är detox och utrensning och vi kommer att fokusera på utrensning mentalt och fysiskt. Det kommer att bjudas på detox mat, träning, yoga, vinterbad och Saunachill basturitual med lymf- och acu cups massage. Vi kommer även att gästas av Gabriella Löfgren från Vackra Liv Yoga och erbjudas fördelaktiga erbjudande från både oss och  Vackra Liv.

Dagens upplägg:

  • Välkomst med Sellerjuice med kollagen och Detox te 

  • Powerwalk runt Marstrands ön med lite fysövningar

  • Saunachill bastuevent i bastuflotten Doris - dopp i havet, utrensning med detoxolja, andingsövningar & acu cups massage

  • Plantbaserad lunch vid havet

  • Föreläsning om detox, hur det fungerar och kom – igång plan

  • Avslappnande yogastretch med meditation

  • Fika och shopping med Gabriella från Vackra liv som visar yogakläder och erbjudande från Nordic Superfood och Vackra Liv

Först till kvarn och plats erhålls först efter betalning. Många bokade redan, så ta chansen och kom till oss och starta ditt hälsoår med oss!

Varmt välkomna!Söndag 14/3
TEMA: HORMONER & SKÖLDKÖRTEL
Vi kommer att fokusera på stabilisering av hormoner och vad man skall äta och göra för att stärka sköldkörteln. Det kommer att bjudas på mat för bättre hormonbalans och förbränning och vi kommer att lugnande Yin Yoga med Tony Free. Mer information kommer längre fram.

Söndag 28/3
TEMA: HUD- OCH SKÖNHET
Fokus på hud och skönhet inifrån och ut och antioxidanters betydelse för din kropp och hud. Det kommer att bjudas på beauty food och vi kommer att göra egna spa produkter. Vi kommer att ge dig bästa tipsen på hudvård och vad som stressar den och hur man hanterar det. Vi kommer även att erbjuda Red-light therapy behandlingar och vi även ha med en hemlig gäst. Mer information kommer längre fram.

Söndag 11/4
TEMA: TANKARNAS KRAFT - DIN EGNA POWERBANK
Vi kommer att fokusera på holistisk energi och vilka tankar som påverkar vilka organ.  Det kommer att bjudas på mat som balanserar din energi och vi kommer att lära oss praktiska akupressurpunkter du kan göra på dig själv och Tony Free kommer att erbjuda Chakra Yoga Balance klass. Mer information kommer längre fram.

Anmälan till: kristina@nordicsuperfood.se
Betalning via swish till nummer:1236420038

Du kan få det på faktura och väljer du att göra detta som en "kurs"
och komma fler gånger än 2 får du 15% rabatt.

Ja! Jag vill anmäla mig til Self-Care Sundag 31/1