Bakning


Ta hand om både insidan och utsidan med BEAUTY & FITNESSPAKETET - 5 UTVALDA PRODUKTER

Ett av höstens måsten för dig som gillar att kombinera hälsa, träning och skönhet. Vi har nämligen satt i hop fem utvalda produkter i ett paket som boostar din energi, ger huden mer lyster samt ökar kroppens förbränning. En underbar kombination. Du stärker ditt immunförsvar, håller dig frisk och stark samt får ökan energi till träning, som ger dig ökad energi i sig..


Kollagen, som är vårt huvudprotein, hjälper kroppen att hålla sig stark och smidig vid träning, minskar skador och förbättrar återhämtningen. Ett tillskott för alla som fyllt 25 år då vår egna produktion sakta börjar dala. Vi behöver därför själva fylla på dagligen för att stötta kroppen och bla. behålla elasticitet i huden. Collagen Premium+ kommer ifrån Norsk vildfångad Torsk där vi tar vara på fiskskinnet och utvinner kollagen. En process och produkt som vi är väldigt stolta över, du får enligt oss det renaste kollagenet på marknaden.

Studier visar på lingonbärets förmåga att motverkar övervikt, ger stabil insulinproduktion och har därför goda fördelar vid diabetes typ 2. Våra Nordiska handplockade bär som växer helt vilt i en orörd miljö, får under sin tillväxt i de långa hårda vintrarna och 24-timmars solljus under sommaren, ett högt innehåll av antioxidanter och vitaminer. Blandas enkelt i din vattenflaska för ett gott dagligt vitaminvatten on the go eller komplettera dina måltider mer ett bärpulver för ett ökat näringsinnehåll. 

Ge dig samtidigt ett facelift och öka blodcirkulationen med Acu Cups, testa gärna att ge dig själv en välgörande massage vid nästa dusch/bad och din nya Beauty- och fitnessrutin är komplett.

 

 

Hela BEAUTY & FITNESS paketet köper du här<3