Grundare & CEO

Linda Myrberg

Nordic Superfood grundades av Linda Myrberg, som är akupunktör och holistisk spa expert, med över 25 års erfarenhet och bred kompetens inom hälsa, influerad av både västerländsk och österländsk lära. Lindas vision är att inspirera till ett liv fyllt av hälsa och välbefinnande ur ett holistisk perspektiv.

Linda utbildade sig till spa-chef 2008 vid det berömda konsultföretaget Raison d'Etre i Stockholm och är en av de ledande spa-konsulter i Skandinavien. Hon utvecklar bl.a basturitualer och hälso- och spa produkter för ledande spa och designföretag, ofta med avstamp i den nordiska traditionen.

Holistisk kunskap och livsstil

Linda har även en lång utbildning som akupunktör i kinesisk medicin TCM (4,5 år), öronakupunktur och näringslära. Hon föreläser i tankarnas kraft och holistisk hälsofilosofi, och arrangerar holistiska antiage-retreats och events bland annat tillsammans med Blossom Tainton. Intresset för ren och hälsosam mat har följt med Linda i många år och hon utvecklar ständigt nya nyttiga recept som hon utprovar på sina events.

Inspiratör och utbildare

Linda har medverkat som TV coach, hälsoexpert och skribent för olika tidningar och föreläser om nordiska hälsotrender världen över. Hennes mångåriga bakgrund från träning och spa-branschen har gett henne en bred kompetens och förståelse för kroppens behov, hälsa och välbefinnande. Detta har också betytt att hon under åren fått bred erfarenhet av att undervisa, coacha och ge andra insikter i hur man bäst skapar ett liv fyllt av hälsa och välbefinnande ur ett holistiskt perspektiv. Målet är att visa vilka hälsoeffekter mat, bastubad, träning, och tankar kan ge kroppen och hur man uppnår vitalitet och behåller energin livet ut.