Nu startar vi Holistic Live Shopping kanal tillsammans med dig!

Allt blir roligare tillsammans!
Här är ett forum där vi kan komma närmare varandra, där det är fokus på dig och dina behov. Du kan vara ytterst delaktig genom att ställa frågor och chatta med oss live!

Värdinna för sändningarna är vår VD och grundare Linda Myrberg, som är utbildad akupunktör och spa expert med 25-års erfarenhet inom holistisk hälsa, inre skönhet och österländsk medicin.
Låt dig guidas igenom en Holistisk vardagsrutin som på ett enkelt och gott sätt skapar ett flow, inifrån och ut, för att du ska bli den bästa versionen av dig själv. 

Easy Detox onsdag 18/1 kl 12.00

Så här lätt gör du en enkel Detox som ger en piggare och lättare kropp! 

Följ med i avsnittet där du får djupare insikt i vad detox är och hur du använder vår Easy Detox Box! Under avsnittet visar vi även recept och ger ett erbjudande du inte vill missa! 

Efter en detox med juice och plantbaserade måltider och mindre syreskapande mat, brukar sötsuget minska, man tänker klarare, får mer energi, känner sig lättare i kroppen och huden får ökat glow och lyster.

Har du lätt för att gå upp i vikt, är sötsugen och oroar dig mycket?
Gillar du spa och skönhetsprodukter?
Det här avsnittet är för dig!

Många upplever hormonella obalanser, tunghet i kroppen, ångest, infektioner och uppblåst mage.
I detta avsnitt får du lära dig den bästa akupressurpunkten för ämnesomsättning och sockersug.
Att ta hand om sig inför julen är det bästa du kan unna dig, därför skall du ha en egen Spa Dag där du lär dig att göra en ätbar ansiktsmask och en Body Scrub med ljung och eukalyptus.

Vi hoppas att se er alla på Torsdag 15 december kl.12.00!

Stela muskler, stressad och svårt att somna?
Det här avsnittet är för dig!

Hjärtat påverkas starkt av våra känslor. Du kan säkert känna igen dig i att förälskelse, ett brustet hjärta eller stress fullständigt tar över dina tankar och känslor. Det kan skapa djup rastlöshet, tankar som snurrar och sömnlöshet.
Du får i det här avsnittet lära dig Cupping Massage för hela familjen som hjälper vid spända nack- och ryggmuskler. Följ med på en mysig bakstund med nyttiga och snabba energibollar utan socker och gluten. Du får även lära dig en effektfull Akupressurpunkt som hjälper vid nervositet och sömnlöshet.

Känner du dig ofta trött, nedstämd och har huvudvärk eller migrän?
Det här avsnittet är för dig!

Du kommer bl.a att lära dig vilka känslor som påverkar din energinivå, goda recept och vilken akupressurpunkt som kan lindra huvudvärk och migrän. Följ med under hela avsnittet för att få mer energi och släppa lagrade känslor av frustration och känn en upplyftande känsla och ett ökat tålamod.

Kalla händer, svullna ben och ont i ryggen?
Det här avsnittet är för dig!

 Vad är egentligen Lymfsystemet och hur fungerar det? Du blir guidad i en andningsövning som stärker kroppens fysiska och känslomässiga funktion. Du får recept på morgonens effektivaste drink som hjälper dig att rensa ut giftämnen och slaggprodukter som blockerar dina kroppssystem. Vi visar hur du enkelt kan ta en paus under dagen för att på ett skönt sätt lätta på svullna ben och ansamlad vätska. Prova akupressurpunkten som du själv kan trycka på för att hjälpa kroppen att stimulera blodcirkulationen, få ökat mod och viljestyrka.

LINDA MYRBERG VD & GRUNDARE

"Allt är energi och det gäller att ge kroppen och själen rätt förutsättningar för att minska stress. Kroppen kan läka själv om den är i balans" - Linda Myrberg

Grundaren bakom filosofin och det autentiska varumärket är Linda Myrberg som har över 25 års erfarenhet inom holistisk hälsa.

Linda är utbildad akupunktör och spa konsult med specialområde inom koncept utveckling, basturitualer och nordiska wellness traditioner.