Helena Sanhueza

1. Varför gillar du Nordic Superfood? Jag gillar det enkla och äkta med produkterna. De innehåller bara bra grejer, dessutom från norden. Närproducerat och näringsrikt. Kan det bli bättre? 

2. Vilka produkter är dina favoriter? Min absoluta favoritprodukt är Nordic Beauty Remedy som jag använder varje dag. Den gör verkligen skillnad i huden, smakar gott och är enkel att blanda ner i en smoothie. 

 3. Hur använder du dem i din vardag? Jag använder Beauty Remedy varje dag, i morgonsmoothien eller i ett glas kombucha på kvällen. Även bärpulvren använder jag mer eller mindre varje dag, både på gröten, på yoghurt eller i en smoothie. Brukar även rulla dadelbollar i dem så att de boostas med extra näring och dessutom får olika läckra färger. Superenkelt och galet gott! 

Eleonore Jinesjö

 1. Varför gillar du Nordic Superfood? Jag gillar Nordic Superfood för produkterna känns genomarbetade i minsta detalj.

 2. Vilka produkter är dina favoriter? Mina favoriter är Collagen Premium+ och Acu cups!

 3. Hur använder du dem i din vardag? Jag använder blå pulvret till min och min sons frukost. Perfekt att strö över yoghurten! Jag använder Relax eterisk olja i torktumlare! Fantastiskt, att jag inte tänkt på det tidigare!

Angela Fortes Olsson

1. Varför gillar du Nordic Superfood? Jag älskar att fokus är på vår nordiska flora och bär, närproducerat och KVALITE, fokuset är på kvaliten före kvantitet, det gillar jag, Jag känner mig trygg när jag använder produkterna att dem är rena och näringsrika för min kropp och är tacksam för att Linda tänker på helheten i framställningen av varje produkt, att man inte tappar viktig näring på vägen.

2. Vilka produkter är dina favoriter? Älskar kollagenpulvret men det gröna pulvret är en stor favorit som jag använder varje dag, känns skönt att börja dagen med att hjälpa kroppen att rensa ut alla toxiner från kroppen som släppts under natten. Ska gå igenom hela sortimentet och gillar det mesta men dessa två är nog mina favoriter, kollagenet är toppen att det inte är värmekänsligt utan kan läggas i kaffet, utan att ge smak, extra plus.

3. Hur använder du dem i din vardag? Jag använder kollagen, bärpulver och den gröna detoxen i min smoothie varje morgon, om jag inte lägger kollagenet i smoothien tar jag den med en kopp kaffe runt lunch, jag försöker köra Acu cups ett par ggr i veckan men lite svårt att göra själv på axlar o nacke som är mina problemområden men resten av kroppen funkar ju.

Anne Adolfsson

1. Varför gillar du Nordic Superfood? Nordic Superfood är rena produkter i kompakt format.  Ett enkelt sätt att ge kroppen vitaminer och antioxidanter som jag kanske inte får tillräckligt mycket från i min kost. 

2. Vilka produkter är dina favoriter? Red pulver, och havtornsjuice.

3. Hur använder du dem i din vardag? Red pulver blandar jag i smoothies och använder i bakning, havtornsjuice blandade jag i kolsyrat vatten och dricker till maten.

Susann Andresen

1. Varför gillar du Nordic Superfood? För att det är skandinaviska produkter.

2. Vilka produkter är dina favoriter? Collagen pulver + Acu cups + eteriska oljor.

3. Hur använder du dem i din vardag? Använder eteriska oljor i neutralt sköljmedel och som rumsdoft.

  • 1
  • 2