Angela Fortes Olsson

1. Varför gillar du Nordic Superfood? Jag älskar att fokus är på vår nordiska flora och bär, närproducerat och KVALITE, fokuset är på kvaliten före kvantitet, det gillar jag, Jag känner mig trygg när jag använder produkterna att dem är rena och näringsrika för min kropp och är tacksam för att Linda tänker på helheten i framställningen av varje produkt, att man inte tappar viktig näring på vägen.

2. Vilka produkter är dina favoriter? Älskar kollagenpulvret men det gröna pulvret är en stor favorit som jag använder varje dag, känns skönt att börja dagen med att hjälpa kroppen att rensa ut alla toxiner från kroppen som släppts under natten. Ska gå igenom hela sortimentet och gillar det mesta men dessa två är nog mina favoriter, kollagenet är toppen att det inte är värmekänsligt utan kan läggas i kaffet, utan att ge smak, extra plus.

3. Hur använder du dem i din vardag? Jag använder kollagen, bärpulver och den gröna detoxen i min smoothie varje morgon, om jag inte lägger kollagenet i smoothien tar jag den med en kopp kaffe runt lunch, jag försöker köra Acu cups ett par ggr i veckan men lite svårt att göra själv på axlar o nacke som är mina problemområden men resten av kroppen funkar ju.