Köp inte mina produkter om du vill lägga pengarna på vitaminpiller utan att vilja veta varför de inte funkar

Jag har väldigt svårt för Black Friday konceptet

Man sälja allt med mördande reklam sägs det, med man kan också ha ihjäl någon med en såld produkt

Tycker å ena sidan att uppvigla folk till att masskonsumera i dessa tider känns omodernt men å andra sidan känner jag att det kanske är skönt att få spara lite slantar om man ändå tänkt sig att köpa en viss sak ändå.

Men, skulle man då egentligen faktiskt köpt den saken om det inte hade varit rabatt, eller har man blivit offer för masspsykosen igen. Nätter av skrollande efter de bästa dealsen, ett töcken av tankar på vad som lönar sig bäst och tipsen från vänner surrar till i mobilen.

Min vision med mitt bolag är inte att kränga produkter som ingen vill ha eller slutar att använda. Jag vill rådge utifrån mina 25 års erfarenhet inom holistisk hälsa. Jag har gjort grovjobbet, och brinner för att göra hälsa enkelt. Det skall helt enkelt inte vara så krångligt att må bra.

Köp inte mina produkter om du vill lägga pengarna på vitaminpiller utan att vilja veta varför de inte funkar

Köp absolut inte mina produkter om du har massor av tid att göra 2 l. grönsaksjuice varje morgon och älskar att lägga pengar på dyra krämer som rubbar hormonbalansen.

 

Men tror du på att det känns rimligt att äta bär och växter som vuxit vilt i den nordiska naturen och att en tesked i ett glas vatten ger dig 100 bär på 10 sek – ja då kanske du skall testa.

Bryr du dig om kollagenpulvret din hud älskar, kommer ifrån en firre som simmat fritt i ishavet eller en kossa från slakterifabriken?

Du kan tryggt testa våra marina kollagenprodukter som kommer från norsk torsk.

Gillar du piller? Då skall du äta 12 kollagentabletter istället för en matsked kollagenpulver för att få i dig dags dos på 5 g. men det får du hitta någon annanstans, vi jobbar med mat:-)

Är det svårt att hitta en rutin hemma som gör att du får både mindre smärta, bättre sömn, blir av med slaggprodukter och ger huden en fräsch look och glow?

Skulle det göra dig lite lugnare att i kombination med att du smörjer in din hud med väldoftande kroppsolja, så lär dig en andningsövning och en akupressurpunkt som kan minska huvudvärk?

Om ja, så kommer du älska våra produkter som ger just detta.

Världen har aldrig haft så mycket kunskap om hälsa som vi har idag, men vi har aldrig varit så överviktiga, så förvirrade och lidit av så mycket psykisk ohälsa som just nu.

Tidsbrist det största hälsohotet idag, människor är stressade och har inte tid att vara hälsosamma.

Den dåliga maten är lättillgänglig och billig, det blir en klassfråga att köpa nyttig mat. Dessutom innehåller grönsaker och frukt som vi äter idag cirka 50 % mindre näring än tidigare.

Utmaningen är att få i sig tillräckligt med antioxidanter, kostfibrer, mineraler och vitaminer från riktig mat.

Därför köps syntetiska multivitaminer i hopp om att öka sitt hälsotillstånd och motverka sjukdom. Ett fatalt beslut om man frågar forskare runt om i världen. 

"Jag är trött på att folk luras till att köpa produkter som inte fungerar eller som rent utav försämrar ditt välmående. Vi har en kort och dyrbar tid här på jorden och det finns inte tid att sätta sig in allt. Du kan känna dig trygg i att jag har gjort mitt yttersta för att använda min kunskap till att utveckla produkter som gör skillnad och ger hållbar hälsa både för dig och vår planet. Allt är energi och det gäller att ge kroppen och själen rätt förutsättningar för att minska stress. Kroppen kan läka själv om den är i balans" - Linda Myrberg