Hallon Cheesecake med Red bärpulver

Hallon Cheesecake med Red bärpulver

Hallon Cheesecake with Red Bärpulver! Lätt, krämig, uppfriskande och helt läcker med sina två smaskiga lager: lime and hallon lager smaksatt med läckert pulver från oss! Foto från @jadoresmoothies 

Bas:
200 g kex
100 g smält smör

Blanda kexen tills de är malda fint. Tillsätt smält smör och kombinera. Överför blandningen till en rund form och lägg i kylen.

Lime fyllning:
500 g skyr
1-1,5 lime juice
2-4 msk lönnsirap
2 matskedar Kollagenpulver
2 tsk gelatin + 50 ml kallt vatten

Kombinera gelatin och kallt vatten. Koka upp och blanda väl. Låt stå åt sidan. Blanda skyr, citron and socker. Addera gelatin och kombinera. Häll bladningen i formen över botten. Förvara i kylen i 3 tim. 


Hallon & Red Bärpulver:
2 msk Red Bärpulver
500 g skyr
2-4 msk lönnsirap
150 g hallon (blandade och silade)
2 tsk gelatin + 50 ml kallt vatten
Följ anvisningarna för lime fyllningen. Placera i kylen 3-4 timmar innan den är färdig. Toppa med Red Bärpulver, bär och njut!