Hälsa och skönhet inifrån

I 25 år har min vision har varit att inspirera till ett liv fyllt av hälsa och välbefinnande ur ett holistiskt perspektiv. Den visionen finns med mig i allt jag gör, när jag utvecklar nya produkter, är med och utformar nya Spa:n, i samarbeten med andra företag och varje dag i mitt arbete att utveckla och leda Nordic Superfood. För mig är holistik också att utveckla produkter med hänsyn till miljö, djur och människor, kan låta självklart för många men tyvärr ser inte branschen alltid ut så.

Vårt kollagen - viltfångat och tillvarataget 

Collagen Premium+ är ett marint kollagen pulver som är gjort av viltfångad norsk torsk- vi tar helt enkelt tillvara på biprodukten av fisken som skapar vårt fina kollagen. Det är 100% microhydraliserat vilket gör att din kropp kan ta upp det bättre och det ger dig bättre resultat. Alla våra produkter är framtagna från den nordiska naturen!

BEAUTY DRINK C-VITAMIN & KOLLAGEN

1/2 dl Ekolgisk äpplejuice
1/2 dl vatten
1 tsk havtorn superkoncentrat
1 msk Collagen Premium+
Blanda alla ingredienser i ett glas, skaka/rör om och njut!

Havtorn är Nordens mest näringsrika bär med väldigt stort innehåll av vitaminer, flavonoider och innehåller över tre gånger mera C-vitamin per 100 gram än en apelsin. Bären innehåller mycket fibrer samt de essentiella fettsyrorna omega 3, 6, 7 och 9 
Det höga innehållet av C-vitamin gör att du lättare tar upp Kollagenet, som ger dig elastisk hud som lättare binder fukt, samt mjukare leder och starkare brosk. En riktig Beauty boost, både för insidan och utsidan! Just nu har vi 15% rabatt på alla våra Raw juice koncentrat.