Hur du håller din hy fräsch

Isabella, grafisk formgivare på Nordic Superfood tipsar om hennes bästa tips hur du din hy håller dig fräsch!

Skippa sminket! Smink täpper till porer och bidrar till sämre hy. Satsa på en bra rengöring varje morgon och kväll, och avsluta med en återfuktande hudkräm. Du kommer du känna dig så fräsch och ren!

 Använd vår produkt – Collagen Premium+ varje dag! Kollagen har dokumenterad effekt mot rynkor och celluliter. Den ökar hudens elasticitet och fasthet. Vår hud består av hela 75% kollagen! Rekommenderad användningstid är minst 8-12 veckor, men många upplever ökad fuktighet redan efter 3-4 veckor.

 Tänk på vad du äter. Det du äter motsvarar din hy. Om du har en osund diet, kommer det att reflekteras på din hy. Ät mer frukt och grönt, för en sundare livsstil och bättre hy.

Träning ökar blodcirkulationen och är näringstillförseln till huden, vilket hjälper produktionen av kollagen. En regelbunden motion slår alla ansiktsbehandlingar, och du får en nästan omedelbart föryngrande effekt på huden.

 Förbättrad sömn bidrar också till bättre hud! Det är under tiden när vi sover, som kroppens celler går in i sin huvudsakliga reparationsfas. Det är då huden får en chans att laga de cellskador som kan ha uppkommit under dagen. Se till att du får minst 8 timmars sömn, det ger huden möjlighet att återhämta sig ordentligt.