Kickstarta hösten med en detox!

Kickstarta hösten med Easy Detox!


Känner du att kroppen skulle behöva en omstart inför höstens utmaningar?
Att detoxa hjälper dig att stärka ditt immunförsvar, rensa ut gifter, bli friskare och få vackrare och renare hy. En Detox-kur kan vara det som kroppen behöver för att komma i balans igen. Med Easy Detox boxen har du allt du behöver för att verkligen "avgifta" kroppen på ett skonsamt och faktiskt riktigt välsmakande sätt!

"Att ge kroppen en riktig boost av vitaminer, mineraler och antioxidanter i form av de mest okomplicerade produkterna kan vara din bästa investering i dig själv den här hösten"

Varför Easy Detox?
En kort period med detox kan hjälpa dig bryta negativa vanor och göra det enklare att äta nyttigare. Det är ett bra sätt att vänja av kroppen från socker som lätt skapar ett beroende i kroppen vilket gör det mycket enklare att äta nyttigare efter en kur än det är innan. De flesta känner mycket mindre sockersug efter en kur och det är mycket lättare att välja nyttigare alternativ och sluta med småätandet.

När man detoxar rensar man ut överflödiga slaggprodukter ur cellerna via lymfa, hud, andning, urin och avföring. Utsätter vi kontinuerligt våra kroppar för mycket industrimat eller annan processad mat, snabba kalorier, gifter och föroreningar blir det svårt för cellerna att bli av med slaggprodukterna. De avgiftas inte ordentligt och kroppen skräpas ner. Denna "nedskräpningen av kroppen" ökar risken för att bli sjuk
Sjukdom är ytterst en reaktion på överbelastning i systemet, på inflammation och hämmat energiflöde.

Easy Detox Box
I boxen innehåller produkter för t.ex två tredagarsfasta i månaden
x tre månader för två personer! Då har du även mycket produkter kvar att använda när din detox är slut, för att få in dina nya goda vanor i vardagen.