Medicin mot underaktiv sköldkörtel ger flest biverkningar av ALLA mediciner som finns!

Problem med sköldkörteln kan ge dig många besvär som ökad trötthet, håravfall, dåligt minne, pms-besvär, förstoppning, struma eller viktökning. Problem med sköldkörteln ökar lavinartat bland kvinnor. Man anslår att ca. 66% av alla Sveriges kvinnor lider av sköldkörtelsproblematik.

Ett vanligt läkemedel för underaktiv sköldkörtel är Levaxin. Levotyroxin är ett syntetiskt tyredoideadhormonpreparat och ersätter saknad eller minskad produktion av sköldkörtelhormonet tyroxin. I flera år har Levaxin toppat Läkemedelsverkets årsrapport som det vanligaste förekommande läkemedlet vad gäller allvarliga biverkningsrapporter från konsumenter!  Läs rapporten här
NATURAL REMEDY
Vi skapade Natural Remedy för att kunna erbjuda ett naturligt tillskott som kan stötta sköldkörteln utan biverkningar*. Den består av marint kollagen, vilda blåbär och ekologiska alger. 
*Vi vill dock poängtera att detta inte är en ersättning för läkemedel utan att man i samråd med sin läkare kan ta det som ett stärkande tillskott. Det ersätter inte Levaxin, men det kan medverka till att lindra symptomerna.