Collagen pinnglass

Krämig pinnglass med kollagen, hallon och chia kokosnöt! Blir ca 8-10 pinnglassar.


2 dl hallon (frysta eller färska)
2-3 msk lönnsirap
2 msk chiafrön
1/2 vaniljböna, dela upp och frön skrapas ut
2 dl (500 ml) fet kokosmjölk
2 tbsp Collagen Premium pulver

Gör så här:

Kombinera hallon med lönnsirap i en liten kastrull. Låt koka på svag värme i 4-5 minuter tills bären är mjuka, men inte faller helt isär. Ta bort från värmen och låt svalna. Skapa alternativt en rå version genom att helt enkelt mosa bären med lönnsirap. Tillsätt chia frön och vanilj och låt frönna sitta i 5-10 minuter för att svälla upp lite. Tillsätt kollagen pulver. Rör i kokosmjölken och häll försiktigt blandningen i formar, se till att bären är jämnt fördelade. Frys i minst 4 timmar.