vårens Produktnyhet!

COLLAGEN SHOT


Beauty in a Bag - med marint kollagen, havtorn, ingefära och äpple

Beställ här!

bättre hormonbalans

NATURAL REMEDY

3 i 1 produkt med marint kollagen + jod från alg + vilda bär

15% rabatt + förmåner

NORDENS KRAFT

Nordisk skönhet inifrån

Produkter med nordisk naturkraft som ger dokumenterad effekt på din hud, hälsa och välbefinnande. Bygger upp och stärker immunförsvar, hud och hormonbalans.

KAMPANJER

missa inte våra erbjudanden!

Aktuella kampanjer

Passa på att spara pengar!

Se alla erbjudanden här

Naturliga produkter med nordisk urkraft som ger dokumenterad effekt på din hud, hälsa och välbefinnande.

NORDISK HÄLSA & SKÖNHET INIFRÅN OCH UT

Nordic Superfood erbjuder multifunktionella hälsoprodukter, tillverkade av bär och växter som vuxit vilt i vår nordiska natur. I sortimentet finns bär & växtpulver, marint kollagen, bärkoncentrat och teer, samt holistiska spa och skönhetsprodukter som främjar hälsa och skönhet på ett naturligt sätt.

prenumerera på ditt favoritkollagen och spara 15% varje månad!

natural remedy

En unik produkt som innehåller kollagen och jod. Jod bidrar till att bibehålla normal sköldkörtelfunktion och kollagen bidrar till att huden blir mer fuktig och elastisk, håret blir starkare och får mer lyster och naglar blir starkare och får ökad tillväxt

COLLAGEN SHOT - BEAUTY-IN-A BAG

Nordisk skönhet inifrån och ut får du i denna flytande och praktiska kollagenshot fylld med C-vitaminrika vilda havtorn, marint kollagen, välgörande ingefära och svenska äpplen. En oslagbar kombination från världens renaste natur!

Collagen premium+

100% Norskt marint kollagen med vetenskaplig effekt! Dokumenterad effekt mot rynkor och celluliter samt ökad fukt i huden med upp till 35% efter 8 veckor. Blandas enkelt i varm eller kall vätska såsom kaffe, te, juice eller smoothie.

direkt till alla avsnitt

HOLISTIC LIVE SHOPPING

Holistic live shopping!

SE AVSNITTEN HÄR

HOLISTIC LIVE SHOPPING KANAL TILLSAMMANS MED DIG!

Allt blir roligare tillsammans!
Missa inte Sveriges första holistiska Live Shopping kanal, där dina behov är i fokus. Massor av hälsorecept med Nordic Superfood, kinesisk medicin, andningsövningar och härliga erbjudanden. Du kan vara delaktig genom att ställa frågor, chatta med oss live och få massor av tips om våra produkter och holistisk livstil!

HÄNG MED!

Sett hos

HOLISTIC BALANCE by MYRBERG

Linda Myrberg VD & Grundare

Se min favoritprodukt

Linda Myrberg vd & grundare

"Allt är energi och det gäller att ge kroppen och själen rätt förutsättningar för att minska stress. Kroppen kan läka själv om den är i balans" - Linda Myrberg

Grundaren bakom filosofin och det autentiska varumärket är Linda Myrberg som har över 25 års erfarenhet inom holistisk hälsa.

Linda är utbildad akupunktör och spa konsult med specialinriktning på konceptutveckling, basturitualer och nordiska wellness traditioner.