7 dagar med Superfood

I mitt dagliga arbete med att utveckla produkter, föreläsa om hälsa och skönhet, samt leda mitt Nordic Superfood Team är det hela tiden en sak som är grundläggande i allt jag gör, det måste vara enkelt, genuint och kvalitativt.

Jag har tagit fram en veckoplan för dig med 7 enkla recept för att boosta ditt immunförsvar och din energi. Allt med naturliga råvaror, inga tillsatser och fyllda med superfood för din kropp och själ!  Idag är det internationella kvinnodagen, och min hyllning går till alla de fantastiska kvinnliga entrepenörer inom hälsobranschen, instruktörer och andra som varje dag jobbar för att människor ska må bra!

MÅNDAG

Yellow Gröt

Starta veckan med gröt!
Att inleda veckan med bra kostrutiner sätter ribban för resten av veckan. Din frukost bör vara näringsrik och mättande!

TISDAG

BLUE Smoothie Bowl

När man väl börjat göra Smoothie Bowls är de rent av beroendeframkallande! Går att variera i oändlighet och funkar till frukost, mellanmål, efterrätt och kvällsmat.

ONSDAG

Superchino

Ibland kan det vara bra att skippa koffeinet och satsa på en varm dryck full med vitaminer istället. Endast tre ingredienser och du väljer själv vilken färg på din Superchino; Röd, Grön, Gul eller blå!

TORSDAG

Collagen Hälsodryck

Gör en kanna varje dag, förvara i kylen och drick 1 liter. Råsaften ger dig vitaminer, mineraler och Collagenet ger dig starka leder och vacker hud. Dessutom ger C-vitaminet extra effekt till Collagenet! 

FREDAG

Rawballs

Varför inte äta nyttigt fredagsmys? Dessutom är dom här läckra bollarna så goda att hela familjen kommer att älska dom!

LÖRDAG

Jordgubbs Chia Parfait

Bjud på en nyttig lördags frukost, eller kanske efterrätt?
Det har aldrig varit så lätt att äta gott och samtidigt ge kroppen superfood!

SÖNDAG

Grön Detox Smoothie


Ta en långpromenad, få frisk luft och fyll tankarna med positiv energi, samtidigt som du fyller kroppen med magnesium, kalium och mangan samt karotenoider och flavonoider, två mycket kraftfulla antioxidanter som bekämpar fria radikaler.