Vårstädning för din kropp

30 days Sense of Spring

3 produkter, yogamedlemskap, träningsvideos, expertråd och receptbok - är du redo för en uppgradering i vår?

Linda Myrberg - Grundare & VD

Tidsbrist är vår största hälsobov.

Vi har helt enkelt inte tid att vara hälsosamma eller så blir det för komplicerat. Men att skapa "lite hälsa varje dag” ger stora och hållbara resultat på sikt. Att följa en lätt morgon, middag och kvällsrutin i kombination ger dig en hälsotimme portionerat ut över en dag.

Mitt koncept ONE HOUR ME ger dig recept, videos, holistiska hälsotips på 10 minuter var och olika motionsvideos. Att följa detta ger dig en daglig påminnelse och djupare kontakt med dig själv.

Är du redo för en uppgradering av dig själv?

30 dagars vårstädning av din kropp

Så här gör du

COMMIT

Du handlar 3 utvalda produkter som du använder varje dag.

1. NORDIC BEAUTY REMEDY - På morgonen
2. RAW JUICE KONCENTRAT LINGON - Under dagen
3. DETOX TE - På kvällen

Naturliga premiumprodukter från vår nordiska natur, som gör det lätt för dig, att dagligen behålla en ny hälsosam vana för att bli den bästa versionen av Dig!

När du handlat kommer du få en mail med länk till Holistic Balance HUB.

CONNECT

Du får tillgång till HOLISTIC BALANCE HUB. En samlingssida med Linda´s ONE HOUR ME koncept, där du får olika holistiska hälsotips på 10 min. var från Linda Myrberg. Utöver det får du ett yogamedlemskap hos Yogobe (värde 189 kr), träningvideos, receptbok (värde 149 kr.) samt tips under dina 30 dagar. Under månaden får du även ett nyhetsbrev med high-lights.

COMMUNITY

Gå med med i vår slutna HEALTH BUDDY grupp på Facebook och följ vår Instagram @nordicsuperfood för att hålla kontakten och fortsätta uppgraderingen av dig själv.