Nu startar vi Holistic Live Shopping kanal tillsammans med dig!

Allt blir roligare tillsammans!
Här är ett forum där vi kan komma närmare varandra, där det är fokus på dig och dina behov. Du kan vara ytterst delaktig genom att ställa frågor och chatta med oss live!

Värdinna för sändningarna är vår VD och grundare Linda Myrberg, som är utbildad akupunktör och spa expert med 25-års erfarenhet inom holistisk hälsa, inre skönhet och österländsk medicin.
Låt dig guidas igenom en Holistisk vardagsrutin som på ett enkelt och gott sätt skapar ett flow, inifrån och ut, för att du ska bli den bästa versionen av dig själv. 

Veckans tema: RELAX
Stela muskler, stressad och svårt att somna? 
Det här avsnittet är för dig!

Hjärtat påverkas enormt av känslor. Du känner säkert igen dig i att brustet hjärta, förälskelse eller stress fullständigt tar över dina tankar och känslor. Det kan skapa djup rastlöshet, tankar som snurrar och sömnlöshet.

Lär dig Cupping massage för hela familjen som hjälper mot spända nack- och ryggmuskler. Vi kommer även att ha en mysig bakstund med härliga och nyttiga energibollar utan socker och gluten. Du får även lära dig en effektfull Akupressurpunkt för nervositet och sömnlöshet tillsammans med en doft av Lavendel & Rosmarin.

Vi hoppas att se er alla på Torsdag kl.12.00!

Veckans tema: ENERGI!

Känner du dig ofta trött, nedstämd, har huvudvärk eller migrän?
Det här avsnittet är för dig!

Du kommer bl.a att lära dig vilka känslor som påverkar din energinivå, goda recept och vilken akupressurpunkt som kan lindra huvudvärk och migrän. Följ med under hela avsnittet för att få mer energi och släppa lagrade känslor av frustration och känn en upplyftande känsla och ett ökat tålamod. 
Vi hoppas att se er alla på Torsdag kl.12.00!

"DU är den viktigaste personen i ditt liv och för att finnas till för alla i din närhet så måste du fungera. Fysiskt mentalt och själsligt. Idag har vi svårt att finna tid till att vara hälsosamma och vardagen blir lätt för komplicerad.

Att skapa en ritual av "lite hälsa varje dag” ger dig stora resultat på sikt.

Genom att följa Holistic Live Shopping lär du dig t.ex hur din kropp och psyke påverkas av mat och stress. Varför lymfan och bindväven bör vara dina bästa vänner och att lingon bromsar fettupptagningen. Du vill heller inte missa hormonhemligheten med jod och akupressurpunkten mot spänningshuvudvärk.

Vi finns här för dig - bli den bästa versionen av dig själv!"

LINDA MYRBERG VD & GRUNDARE

"Allt är energi och det gäller att ge kroppen och själen rätt förutsättningar för att minska stress. Kroppen kan läka själv om den är i balans" - Linda Myrberg

Grundaren bakom filosofin och det autentiska varumärket är Linda Myrberg som har över 25 års erfarenhet inom holistisk hälsa.

Linda är utbildad akupunktör och spa konsult med specialområde inom koncept utveckling, basturitualer och nordiska wellness traditioner.