Nu startar vi Holistic Live Shopping kanal tillsammans med dig!

Allt blir roligare tillsammans!
Här är ett forum där vi kan komma närmare varandra, där det är fokus på dig och dina behov. Du kan vara ytterst delaktig genom att ställa frågor och chatta med oss live!

Värdinna för sändningarna är vår VD och grundare Linda Myrberg, som är utbildad akupunktör och spa expert med 25-års erfarenhet inom holistisk hälsa, inre skönhet och österländsk medicin.
Låt dig guidas igenom en Holistisk vardagsrutin som på ett enkelt och gott sätt skapar ett flow, inifrån och ut, för att du ska bli den bästa versionen av dig själv. 

TEMA:Hormon Harmoni med Yoga, Kostråd & Praktiska akupressur punkter

Vallningar, hjärndimma, trötthet och låg energi? Det här är avsnittet för dig!
I detta avsnitt får du möta en erfaren Yogalärare & Shaman som kommer dela med sig av sina speciella yogaövningar. Linda visar praktiska akupressur punkter och kosttips. Allt detta för att hjälpa dig uppnå bättre hormonharmoni på ett helt naturligt och holistiskt sätt!

Nordic Health Cocktails - Holistic live

Collagen Cocktail Hour
I detta avsnitt delar vi med oss av en rad läckra Beauty Drinks recept, perfekta inför sommarens fester! Hur gör man en drink med Collagen & 100 nordiska bär? Kanske blir det Collagen Espresso Martini, Lingon bubbel eller Collagen Cosmopolitan? Missa inte chansen att lära dig göra uppfriskande sommardrinkar som boostar din och dina gästers skönhet inifrån och ut! Självklart finns det alkoholfria alternativ.
Reverse age while having fun!

Body Boost program på 14 dagar med matplan och träning!

Är du en av dem som vill ha en effektiv plan med både träning och mat inför sommaren? Då är detta avsnittet för dig!

Vi visar en 14 dagars plan med effektiva träningsövningar och plantbaserade recept på frukost, mellanmål, lunch, middag och detox tips!

TEMA: Nyfiken på ökad sexlust och fettförbränning?

Vet du varför Nordiska växter och bär är världens starkaste anti - oxidanter som kan motverka viktuppgång, minska sötsug, ge mindre ledsmärtor och mensvärk?

Visste du även att den nordiska folkmedicinen använde vissa örter som naturlig Viagra? Svar på vilken ört det är och sanningen om varför multivitaminer inte fungerar, får du i detta avsnitt! UNIKT ERBJUDANDE FÖR ALLA ER SOM TITTAR MED LIVE!

TEMA:ORGANIC BOTOX & BODY SCULPTING del.2

Vill du också få slätare lår med färre celluliter, mindre ont i rygg och nacke och bli av med överskottsvätskan i kroppen?

I detta avsnitt är det fokus på hur Acu Cups kan användas på kroppen och vilka fantastiska resultat du kan få genom att regelbundet använda dig av koppningsmassage. Detta är avsnitt 2 i en minikurs, där Linda Myrberg förklarar hur koppning med sugkoppar fungerar och visar hur man använder Acu Cups både på kroppen och ansiktet för att vackrare hud och slätare lår! 

TEMA: ORGANIC BOTOX & BODY SCULTPING del.1

Är du trött på celluliter, dubbelhaka, smärtor och rynkor? Då är detta något för dig!
Cupping kurs i 2 delar, där Linda Myrberg förklarar hur koppning med sugkoppar fungerar och visar hur man använder Acu Cups både på kroppen och ansiktet för att få vackrare hud och slätare lår! 

Organic Botox - Instant face lift och glow!  Vem vill inte få ett naturligt ansiktslyft, piggare ögon, mindre dubbelhaka och markerade kindben? I detta avsnitt så lär du dig en uppstramande ansiktskoppning "Organic Botox", som ger omedelbar ansiktslyft effekt. Ger en föryngrande look i både ansikte och dekolletage på några få minuter!

LANSERING AV VÅR NYA KOLLAGENPRODUKT

En oslagbar kombination från världens renaste natur! Med denna shot ger du din hud och kropp naturlig skönhet inifrån och ut.

Vi sänder som vanligt live direkt från vår hemsida under - liveshopping, där kan du chatta med oss! Du kan se alla avsnitt i efterhand.

TEMA: BOTOX ELLER BROCCOLI

Vill du föryngra din hud och kropp 10 år tillbaks i tiden, på endast 6 veckor?
Det här avsnittet är för dig!

Nu får du ta del av Lindas konkreta livsstilsförändringar samt kostråd som förändrade utseendet och hälsan för deltagarna i TV programmet ”Jakten på ungdom”. Här får du en unik möjlighet att själv prova denna metod!

TEMA: KOLLAGEN

Vill ha du kollagenkoll?
Det här avsnittet är för dig!

Alla talar om Kollagen och det finns massor utav frågor omkring ämnet. Vilken form av kollagen fungerar bäst? Piller eller Pulver? Hur mycket skall man ta för att få effekt och när ser man skillnad? Vad är skillnaden mellan marint kollagen och nöt kollagen? Finns det forskning som bevisar att man faktisk får färre rynkor och fuktigare hud?

Vi går på djupet och hjälper dig att få 100% kollagenkoll.

TEMA: IMMUNFÖRSVAR

Vill du stärka ditt immunförsvar på ett enkelt och gott sätt?
Det här avsnittet är för dig!

 Magen står för 80 % av ditt immunförsvar. Så hur får man en bra tarmflora? Hur hänger sorg ihop med lungproblem och hosta? Vad är skillnaden på om C-vitamin kommer i pillerform eller från mat?

Allt detta och mer därtill går vi på djupet med!

TEMA: NATURAL REMEDY

Vill du lära dig att stötta sköldkörteln på ett naturligt sätt?
Det här avsnittet är för dig!

Varför har problem med sköldkörteln ökat med 50% senaste åren?

Vi delar med oss varför just dessa tre superingredienser har så stor effekt på dina hormoner och vilka vetenskapliga resultat som ligger bakom.

TEMA: EASY DETOX

Vill du få enkla och goda tips för en piggare och lättare kropp?
Det här avsnittet är för dig!

Efter en detox med juice och plantbaserade måltider och mindre syreskapande mat, brukar sötsuget minska, du tänker klarare, får mer energi, känner dig lättare i kroppen och huden får ett ökat glow och lyster.

Fördjupa dig i vad en detox kan göra för din hälsa genom att använda Easy Detox Box!

TEMA: GROUND

Har du lätt för att gå upp i vikt, är sötsugen och oroar dig mycket?
Det här avsnittet är för dig!

Många upplever hormonella obalanser, tunghet i kroppen, ångest, infektioner och en uppblåst mage. I detta avsnitt får du lära dig den bästa akupressurpunkten för ämnesomsättning och sockersug.

Du lär dig att skapa egna spa- och skönhetsprodukter som en gåva till dig själv eller någon du annan du tycker om!

TEMA: RELAX

Stela muskler, stressad och svårt att somna?
Det här avsnittet är för dig!

Hjärtat påverkas starkt av våra känslor. Du kan säkert känna igen dig i att förälskelse, ett brustet hjärta eller stress fullständigt tar över dina tankar och känslor. Det kan skapa djup rastlöshet, tankar som snurrar och sömnlöshet.

Du får i det här avsnittet lära dig Cupping Massage för hela familjen som hjälper vid spända nack- och ryggmuskler. Följ med på en mysig bakstund med nyttiga och snabba energibollar utan socker och gluten. Du får även lära dig en effektfull Akupressurpunkt som hjälper vid nervositet och sömnlöshet.

TEMA: ENERGY

Känner du dig ofta trött, nedstämd och har huvudvärk eller migrän?
Det här avsnittet är för dig!

Du kommer bl.a att lära dig vilka känslor som påverkar din energinivå, goda recept och vilken akupressurpunkt som kan lindra huvudvärk och migrän. Följ med under hela avsnittet för att få mer energi och släppa lagrade känslor av frustration och känn en upplyftande känsla och ett ökat tålamod.

TEMA: DETOX

Kalla händer, svullna ben och ont i ryggen?
Det här avsnittet är för dig! 

 Vad är egentligen Lymfsystemet och hur fungerar det? Du blir guidad i en andningsövning som stärker kroppens fysiska och känslomässiga funktion. Du får recept på morgonens effektivaste drink som hjälper dig att rensa ut giftämnen och slaggprodukter som blockerar dina kroppssystem. Vi visar hur du enkelt kan ta en paus under dagen för att på ett skönt sätt lätta på svullna ben och ansamlad vätska. Prova akupressurpunkten som du själv kan trycka på för att hjälpa kroppen att stimulera blodcirkulationen, få ökat mod och viljestyrka.

LINDA MYRBERG VD & GRUNDARE

"Allt är energi och det gäller att ge kroppen och själen rätt förutsättningar för att minska stress. Kroppen kan läka själv om den är i balans" - Linda Myrberg

Grundaren bakom filosofin och det autentiska varumärket är Linda Myrberg som har över 25 års erfarenhet inom holistisk hälsa.

Linda är utbildad akupunktör och spa konsult med specialområde inom koncept utveckling, basturitualer och nordiska wellness traditioner.