Blue Maränger

Posted by Linda Myrberg on

Receptet ger ca 20 små maränger Maräng: 2 äggvitor 125 g socker 1 tsk citron vinäger 3 tsk Blue bärpulver - blåbär, aronia, svarta vinbär Gör så här: 1. Ställ in ugnen på 150 grader varmluft. 2. Vispa äggvitorna tills de börjar skumma. Tillsätt sedan sockret lite i taget medans du vispar. 3. Tillsätt citronvinäger och vispa tills blandningen är blank och blir styva toppar. 4. Sikta i bärpulvret och vik in det. 5. Fördel marängen över en bakplatta täckt med bakpapper. Toppa med lite extra bärpulver eller torkade blommor om du vill. 6. Ställ ner ugnen till 100 grader varm luft när du sätter in maräng. Låt dem stå i 45-60 minuter innan du öppnar ugnsluckan och låter dem svalna i ugnen. Förvara i rumstemperatur.

← Older Post Newer Post →